Merijn Boers

28-02-1997 (23 jaar oud)

Ik ben Merijn Boers, 23 jaar geleden geboren in Zwolle. Toen ik 15 was ben ik verhuisd naar het noorden. Tijdje in Roden gewoond bij mijn ouders en sinds kort naar het mooie Stedum vertrokken om daar in een grote antikraak boerderij te wonen tussen koeien en weilanden.

Van jongs af aan ben ik al in een tent op een camping te vinden. De vrijheid opzoeken vind ik heerlijk. Ruimte en rust om mij heen vind ik erg belangrijk. Vandaar ook de antikraak boerderij in Stedum. Als freelance theatertechnicus probeer ik ook die vrijheid te behouden. Als hobby heb ik de muziek. Jarenlang gedrumd in een band en elke dag staat de radio of Spotify wel aan.

Soms ben ik wat afwachtend. Ik ben altijd positief in verschillende situaties. Ruzie maken is nooit een optie. Daarom kies ik er ook voor om deze reis samen met anderen aan te gaan. De vrijheid en de natuur trekken mij erg aan. Om met onze zelf verbouwde landrover over de lege vlaktes te trekken en zo verschillende culturen te ervaren en mensen te ontmoeten.

 

Leon Hoogland

03-07-1996 (23 jaar oud)

Mijn naam is Leon Hoogland, 23 Jaar jong, geboren in Groningen en opgegroeid in Roden. Ik kan mijzelf omschrijven als positief en vrolijk. Altijd in om nieuwe dingen te leren en te ontdekken, goed georganiseerd, motiverend en gemotiveerd zijn eigenschappen die bij mij passen. Momenteel ben ik werkzaam als software support engineer bij een prachtig bedrijf, vooral gericht op automatisering in de industrie maar ook automatisering in ziekenhuizen. Ook het ontwikkelen van composiet technologie in bijvoorbeeld de luchtvaartbranche valt onder onze werkzaamheden.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met computer gerelateerde dingen: video en fotografie met o.a. drone vliegen, wandelen, reizen, eten en het modificeren van de Landrover natuurlijk. Voor deze reis kijk ik vooral uit naar het uitdagende rijden op onverharde wegen en om de immense natuurgebieden te doorkruisen in onze eigen voertuigen. Ook lijkt het me leuk nieuwe mensen te ontmoeten en lokaal eten te proeven. Daarnaast houd ik erg van buiten zijn en kamperen wat natuurlijk het ‘normale’ dagelijks leven gaat worden tijdens deze reis.

 

Pim Bleker

29-09-1996 (23 jaar oud)

Pim Bleker, opgegroeid in Tjuchem, Groningen. Staat open voor nieuwe uitdagingen en denkwijzen.
Qua persoonlijkheid ben ik realistisch, stressbestendig en vriendelijk.
Ik ben niet altijd even serieus te nemen, want houd wel van humor, maar wanneer nodig kan ik ook realistisch en serieus zijn en denken.
Verder ben ik een echte dierenvriend en zie ik er naar uit om veel voor ons niet gewoonlijke dieren in het wild tegen te kunnen komen.
Mij grootste hobby is het online platform. Zo vind ik het leuk om op die manier te gamen, maar ook video’s te maken, te bekijken en te bewerken.
Het werk dat ik vooral heb gedaan is in de evenementen techniek: licht, geluid en videotechniek bij verschillende soorten producties, van theater tot festival.

Patrick Wiersema

08-07-1996 (23 jaar oud)

Patrick Wiersema, geboren in Delfzijl, opgegroeid in het pittoreske Godlinze. Na mijn studie heb ik twee jaar gewerkt als elektricien, verhuisd naar Holwierde, begin zomer 2018 om vervolgens een jaar later mijn huisje daar weer op te zeggen om een periode in Australië rond te reizen. Verder besteed ik mijn vrije tijd onder andere aan muziek, topografie, vrienden, wandelen/hiken en uit eten gaan want ‘I love good food’.    

Zelf zie ik mij als een heel geduldig persoon die zelden humeurig is, nooit gestrest, openminded is, altijd open staat voor nieuwe uitdagingen en ervaringen en als iemand die vaak de grens opzoekt (letterlijk en figuurlijk). Wat ook een minder sterk punt kan zijn: de grens opzoeken kan ook nadelig uitpakken met alle gevolgen van dien. Daarnaast heb ik ervaren dat mezelf serieus nemen zeker een van mijn minder sterke punten valt.

 

Reis je met ons mee?